Impressum

U želji da se približi većem broju ljudi i da svoj rad učini dostupnim javnosti, Udruženje „Ateisti Srbije“ je pokrenulo online časopis VELIKI PRASAK. Osnovni cilj časopisa je da, kao protivtežu agresivnom nastupu verskih zajednica i njihovoj propagandi preko medija, predstavi javnosti i naučni pogled na svet.

Stalne rubrike će se baviti temama kao što su sekularizam, popularna nauka, predstavljanje poznatih ateista i sl. Poseban odeljak biće posvećen intervjuima sa ljudima sa naših i stranih prostora koji imaju šta da kažu o ovim temama. Takođe, izveštavaćemo vas o kampanjama i akcijama Udruženja.

S obzirom na to da će časopis pokrenuti neka pitanja koja su vekovima ostajala bez odgovora, biće zanimljiv ljudima slobodnog uma, koji žele da izoštre svoje stavove i dopune svoje znanje o nastanku i načinu funkcionisanja prirode.

Prvi broj je objavljen u subotu, 23.04.2011. godine.
Dobro došli!

ISSN 2217-5679 (Online) Veliki prasak

Ukoliko podržavate ili Vam se jednostavno dopada ono što radimo, a želite da nam pomognete i doprinesete razvoju časopisa, to možete učiniti aktivnom saradnjom ili donacijama.

Obavezno upišite svrhu uplate: Donacija za časopis Veliki Prasak

%d bloggers like this: